1230441.jpg

Marinadi:

  • 3 dl soijaa
  • 1 dl hunajaa
  • 50 g tummaa sokeria

Kaada ainekset kattilaan, vie hellalle ja odota, että seos vähenee puoleen.

Kahdelle hengelle käytin noin 330 g possun ulkofilettä. Leikkaa filee noiseteiksi ja sivele marinadilla. Itse annoin possun maustua lähes koko päivän, lisäsin myös mustapippuria ja inkivääriä.

Paista noisetit kypsiksi, voit paistaessa lisätä vähän marinadia. Aivan paiston loppuvaiheessa laitoin pari tippaa sesamöljyä. Noisetit tuli myös koristeltua sesaminsiemenillä.

Lisäkkeenä käytin uunibataatteja, joihin tarvitset:

  • 2 bataattia
  • oliiviöljyä
  • suolaa ja pippuria

Pese bataatit ja halkaise ne. Laita ne yksittäin foliopalan päälle, lisää oliiviöljyä ja mausta. Kypsennä uunissa noin 30 min. Valitettavasti asteita on vaikea sanoa, koska nykyinen uunini on aivan surkea. Onneksi on muutto edessä!