Jaakaappiin oli jaanyt runsaasti rucolaa, jonka halusin kayttaa johonkin muuhun kuin salaattiin tai pastaan. Paatinpa siis kokeilla tallaista vihreaa riisia (jota olen nahnyt tehtavan lahinna pinaatista tai herneista). Ateriasta tuli nain aika pirtsakka! Kuva vain on huono.. Ja lautasen ymparilta puuttuu sellaiset "kastikeviivat" mita ravintoloissa aina kaytetaan :).

Tehosekoittimella mossasin rucolaa oliivioljyn kera, maustoin suolalla ja mustapippurilla. Keitin riisin ja lisasin lopuksi rucolamosson joukkoon.

Lisana tarjosin pieneksi pilkotun kanafileen, johon tein kastikkeen ihan vain omasta paasta. Viipaloin ja kuullotin puolikkaan sipulin, lisasin kanafileet, maustoin valmiilla oliivi-basilika mausteseoksella seka mustapippurilla, tursotin vahan ketsuppia, pari lusikallista mascarpone-juustoa ja aivan lopuksi kapriksia. Oli tosi hyvaa!

1677511.jpg