Joskus parhaimmat ateriat syntyvat vain heittamalla jaakaapista loytyvia ja vanhoiksi kayvia tuotteita pannulle, ilman mitaan sen kummempia resepteja. Eihan tuo mangochutneylla maustaminen ole mikaan uusi juttu, mutta tama ruoka oli tosi hyvaa ja tein sen varmaan 10 minuutissa, kaikkia jamia ja purkinpohjia kayttaen. Erityisesti poikaystava tykkasi ja tata teen varmasti toistekin, kasviksia vaihdellen.

Kuva on ruma, koska muistin ottaa sen liian myohaan...

1720635.jpg

Laitoin valkosipulinkynnen kuumenemaan oljyn kanssa pannulle; ennen muita aineksia otin kynnen pois koska poikaystavani ei kyseisesta sipulista oikein pida. Mutta tuolla tapaa muut ainekset saavat hieman valkosipulin makua. Seuraavaksi lisasin pannulle viipaloidun salottisipulin, kuutioidun puolikkaan punaisen paprikan, n.1/2 tlk maissia seka n.250 g suikaloitua possunsisafileeta. Maustoin lusikallisella mangochutneya, inkivaarijauheella, muskottipahkinalla, paprikajauheella ja soijalla. Lopuksi ripottelin paalle tuoretta korianteria.