Ostin tanaan taas colita de cuadril-lihaa, joka yleensa on tuttu ja turvallinen. Valitettavasti viime aikoina pitkien lakkojen vuoksi lihavalikoima on ollut pieni ja liha vahan huonolaatuista. Sellaista "purkkamaista", vaikka yleensa taalla on todella hyvat lihat. Onneksi 100 paivaa kestanyt lakko on vihdoin ohi, mutta edelleen jatkuvat maatilojen ja hallituksen ongelmat...

1671896.jpg

1671894.jpg

Lihan maustoin suolalla, mustapippurilla seka kuivatulla persiljalla ja timjamilla. Paistoin sen uunissa sipulin kanssa, valilla lisasin vahan lihalienta kuivumisen estamiseksi. Etta tykkaan uunissa paistetusta sipulista!

Lisukkeeksi tarjosin peruna-rucolasalaattia seka sienikastiketta:

  • 1 salottisipuli
  • oliivioljya
  • 1/2 tlk herkkusienia viipaloituna
  • pari lorausta kuohuviinia
  • hieman lihalienta
  • n.1 dl kermaa
  • mustapippuria

Kuullota salottisipuli oliivioljyssa. Lisaa herkkusienet seka kuohuviini. Anna alkoholin haihtua, lisaa lihalienta, kerma seka mieleisia mausteita.

Koko aterian nautimme pienen kuohuviinipullon kanssa, silla tanaan loppuivat tentit taas vahaksi aikaa!