Pitkasta aikaa sain tehtya kunnon salaatin! Tahan laitoin rucolaa, punasalaattia, tomaattia, herkkusienia seka paneerattuja mozzarellapalloja. Mozzarella ei maistunut tuolla tapaa juuri miltaan, mutta kunhan kokeilin. Samaa systeemia voi kokeilla eri juustoilla. Esim.Brie-juustosta luin hyvan reseptin, siina juusto pyoritetaan panko-muruissa. Jokaisen mozzarellapallon pyorittelin ensin rikotussa munassa, sitten leivanmuruissa ja lopuksi hetken pannulla oljyssa. Ne voisi friiterata ihan kunnolla, mutta nainkin onnistui hyvin. Salaattikastikkeena kaytin oliivioljyn, balsamicon ja hunajan sekoitusta. Paalle ripottelin viela hiukan suolaa ja mustapippuria.

1658296.jpg

Pallot vahan lossahtivat, koska unohdin ne hetkeksi kuumalle pannulle, mutta eipa tuo haitannut..