Tata pastaa teimme eilen, mutta se on minulle tuttu jo lapsuudesta. Se on aika tuhtia tavaraa, ja itse jostain syysta noukin aina ne pekoninpalat pois (aijai, vihaan jos muut valkkaavat), vaikka joissain resepteista pekonista kylla tykkaan. Tama on helppo ohje!
Teimme ison annoksen, josta soisi ehka noin 6 henkea:
-
2 pkt hunajamarinoitua broilerisuikaleita
-
170 g pekonia
-
1 purjo
-
mustapippuria, Chicken & Steak maustetta (Olikohan se sen niminen, joku Santa Marian. Noita mausteita voi aina vaihdella)
-
1 rkl kanafondia
-
n.2 dl ruokakermaa
Pilko pekoni pieneksi ja paista paloja ensin hetki padassa yksinaan, sitten lisaa silputtu purjo ja broilerisuikaleet. Mausta ja lisaa kerma.
Kommentit