Taman helpon ja napparan ohjeen nappasin Liemessa-blogista. Lopputulos oli oikein hyva, tykkasin kovasti. Kuten blogin Jenni kirjoittikin, sopisivat todella hyvin esim.juhliin, niista voisi tehda vaikka minikokoisia.
Nopean illallisen tekoon hyodynsinkin naita pitaleipia ja taytin ne seuraavalla kanamossolla: jamakanaa pieneksi pilkottuna (hyvin maustettu), tomaattia, ruohosipulia, vahan majoneesia, Philadelphia-juustoa ja mausteita. Oli tosi hyvia, varsinkin poikaystava tykkasi!
Laitan viela reseptin 10:lle pitaleivalle:
-
8 dl vehnajauhoja
-
3 dl kadenlampoista vetta
-
1/2 hiiva tai hiivajauhepussi
-
1 tl suolaa
-
1 rkl oljya
Sekoita hiiva kadenlampoiseen veteen ja sekoita joukkoon muut ainekset. Nostata taikinaa liinan alla n.30 min. Pyorita taikinasta palloja ja kaulitse ne noin 1-2 cm levyisiksi (itse muotoilin ne kasin). Nostata jauhotetulla pellilla 10 min. Paista 275-asteisen uunin ylatasolla 5-8 min.
Kommentit