Taman helpon ja napparan ohjeen nappasin Liemessa-blogista. Lopputulos oli oikein hyva, tykkasin kovasti. Kuten blogin Jenni kirjoittikin, sopisivat todella hyvin esim.juhliin, niista voisi tehda vaikka minikokoisia.

1622430.jpg

Nopean illallisen tekoon hyodynsinkin naita pitaleipia ja taytin ne seuraavalla kanamossolla: jamakanaa pieneksi pilkottuna (hyvin maustettu), tomaattia, ruohosipulia, vahan majoneesia, Philadelphia-juustoa ja mausteita. Oli tosi hyvia, varsinkin poikaystava tykkasi!

1622431.jpg

Laitan viela reseptin 10:lle pitaleivalle:

  • 8 dl vehnajauhoja
  • 3 dl kadenlampoista vetta
  • 1/2 hiiva tai hiivajauhepussi
  • 1 tl suolaa
  • 1 rkl oljya

Sekoita hiiva kadenlampoiseen veteen ja sekoita joukkoon muut ainekset. Nostata taikinaa liinan alla n.30 min. Pyorita taikinasta palloja ja kaulitse ne noin 1-2 cm levyisiksi (itse muotoilin ne kasin). Nostata jauhotetulla pellilla 10 min. Paista 275-asteisen uunin ylatasolla 5-8 min.