En ole viela hankkinut sopoja ruukkuja, joten tama ateria tuli syotya ihan tavallisista astioista. En nyt muista kenen blogista taman nappasin, mutta oli tosi hyvaa! Vaikka jotain muutoksia teinkin..

  • 0, 5 kg nautaa/harkaa suikaloituna
  • 1 sipuli (ei pieneksi pilkottu)
  • 1 pkt herkkusienia (laitoin tolkista)
  • 1 pkt mustapekka-juustoa (laitoin gruyere-sulatejuustoa mita taalta loytyy)
  • n.2 dl ruokakermaa
  • suolaa, pippuria (ja taisin laittaa vahan inkivaarijauhetta ja muskottipahkinaakin)

Ruskista liha, sipuli ja sienet. Paloittele juusto sekaan ja lisaa kerma ja mausteet. Hauduta miedolla lammolla 15-45 min (annoin hautua n.20 min). Kayta kantta ettei nestetta haihdu liikaa. Lisukkeeksi keitin riisia.

Oli tosi hyvaa, pinnalle voisi tosin laittaa vaikka persiljaa, tuo annos nayttaa vahan aneemiselta.

1614770.jpg