Reseptissa possulle tehtiin jogurttimarinadi, mutta koska eilen piti saada ruoka nopeasti valmiiksi ja possun sulatin suoraan mikrossa (ei tule hyvaa, mutta joskus niin vain taytyy tehda), teinkin kyseisesta marinadista kastikkeen. Lopputulos oli todella maukas. Poikaystavakin tykkasi, vaikka on kerran vaittanyt ettei pida jogurtista ruoassa...

Ja sitten taytyy kylla todeta, etta...

A) Iltaisin on vaikeaa ottaa valokuvia

B) Tarvitsen uuden kameran

C) Tarvitsen akkia valokuvauskurssin

1736675.jpg

1736709.jpg

Ja itse resepti, jos sen muistan oikein..

  • 600-700 g possun sisa-tai ulkofileeta (kaytin n.300 g sisafileeta)
  • 2 dl maustamatonta jogurttia (suosittelen ruoanvalmistusjogurttia, taalla sita ei ole joten kaytin tavallista)
  • 1 tl vahvaa sinappia
  • 2 rkl soijaa
  • 1,5 limetin mehu (laitoin puolikkaan sitruunan)
  • mustapippuria
  • suolaa? (itse en laittanut, koska soija riittaa. tosin laitoin kylla hieman inkivaarijauhetta)
  • jotain sipulia (tama on oma lisani. laitoin pari salottisipulia vaikka alunperin suunnittelin kayttavani kevatsipuli. se paatyi kuitenkin roskiin todella oudon varin takia)

Sekoita jogurttiin mausteet. Suikaloi possu ja viipaloi sipuli. Kuullota sipulia hetki oljyssa, lisaa possu. Anna kypsya hetki. Lisaa jogurttiseos.

Jos haluat marinoida possun, suikaloi possu ja laita suikaleet jogurtin kanssa muhimaan jaakaappiin pariksi tunniksi.

Itse tarjosin nama possusuikaleet jasmiiniriisin kanssa, johon sekoitin pakasteherneita vahan varia tuomaan. Ruokajuomana nautimme hyvaa valkoviinia. Piti sita vahan juhlistaa, eilen paasin nimittain tenteista taas vahaksi aikaa eroon. Ja nyt on enaa 2 paivaa toita jaljella ja sitten paasen Suomeen lomailemaan vuoden tauon jalkeen. Ihanaa!