Suomen ruokakaupoista kaipaan mm.hunajamarinoituja broilerinfileitä, ne kun ovat niin hyviä ja helppoja. Täällä pitää kanat ostaa ilman marinadia.. Päätinpä siis tehdä oman hunajamarinadin! Lopputulos oli aika hyvä, seuraavalla kerralla pitää maustaa vähän voimaakkaammin, tai laittaa esim.valkosipulia.

1257314.jpg

Kahden broilerifileen marinadi:

  • 1 ½ rkl hunajaa
  • 2 rkl öljyä
  • 4 rkl vettä
  • suolaa, mustapippuria, currya, kurkumaa, paprikamaustetta, persiljaa

Anna fileiden maustua marinadissa vähintään pari tuntia, omat fileeni maustuivat lähes koko päivän.

Lisäkkeenä tarjosin paprikapedin:

  • 1 punainen paprika
  • 1 keltainen paprika
  • oliiviöljyä
  • suolaa, pippuria, timjamia
  • punasipulia

Suikaloi paprikat ja punasipulit haluamaasi malliin ja laita ne uunivuokaan. Valuta päälle hieman oliiviöljyä ja mausta. Paista uunissa kunnes kasvikset ovat hieman pehmenneet.