Poikaystavani tati oli eilen kylassa miehensa kanssa. Ajattelin jattaa kahvit keittamatta, joten tein jalkiruoan ihaniin Suomesta tuomiini KoKo-kuppeihin. Resepti on aivan omasta paasta, mutta lopputulos oli hyva. On kylla aika tuhtia tavaraa..

1637547.jpg

Neljan hengen mousseen laitoin noin:

  • 2,5 dl kermaa
  • sokeria
  • 300 g mascarponea
  • 1 dl keitettya kahvia
  • vaniljauutetta
  • "vainillas"-kekseja (Suomessa on niille joku tarkka nimi, mutta ne on niita mita kaytetaan esim. tiramisussa)
  • kaakaota koristeluun

Vaahdota kerma haluamasi sokerimaaran kanssa. Sekoita joukkoon mascarpone, kahvi ja vaniljauute. Laitoin kahvin ja uutteen pikkuhiljaa, kunnes loysin sopivan maun. Olisin mielellani laittanut sekaan vaikka Baileysia, mutta se paasi taannoisen Baileys-kakun takia loppumaan...

Kaada jokaisen kupin pohjalle hieman moussea, murusta paalle kekseja ja tayta moussella. Ripottele pinnalle kaakaojauhetta. Anna kuppien odottaa jaakaapissa tarjoilua. Tarjoiluvaiheessa tokkasin joka kuppiin viela puolikkaan vainillas-keksin.