1564835.jpg

Tasta ateriasta on jo aikaa, mutta yritan muistella kaikki ainekset.

Kahdelle hengelle kaytin:

  • n.450 g vaharasvaista lihaa (en loytanyt sanakirjasta suomennosta peceto-sanalle)
  • 1 rkl vanhanajan sinappia (karkea Dijon)
  • 1 rkl oljya
  • vetta
  • suolaa/soijaa
  • mustapippuria
  • muita mausteita?

Leikkaa lihasta pienia pihveja. Sekoita marinadin ainekset; sinappi, oljy, vesi, suola/soija, mustapippuri ja muut mausteet. En muista mita laitoin! Jata pihvit lillumaan marinadiin niin kauaksi aikaa kuin pystyt. Itse pidin niita jaakaapissa noin tunnin. Paista pihvit pannulla kypsiksi. Nama pihvit tarjosin rucola-punasipuli-tomaattisalaatin kanssa, oliivioljylla ja balsamicolla maustettuna.