Vihdoin ja viimein on uudessa kodissa nettiyhteys!! Ihanan Brasilian reissun jalkeen on kiiretta pitanyt opintojen ja uuden tyopaikan vuoksi, mutta nyt paasen taas onneksi nauttimaan kaikkien blogilaisten ruokaohjeista ja tietysti laittamaan nakyville omianikin.

Ja sitten itse reseptiin..

Tama ohje on 2 hengelle.

  • 2 broilerifiletta
  • n.2 dl cous cous-suurimoita
  • vetta
  • 1/2 punasipuli
  • 1/2 vihrea omena
  • sitruunamehua
  • mausteita: suola, mustapippuri, persilja, oregano, timjami yms
  • Dijon-sinappia jos haluat cous cousista vahvan makuista

Kostuta cous cous vedella ja lisaa joukkoon kuutioitu sipuli ja omena. Purista joukkoon hieman sitruunamehua, jottei omena tummu. Mausta.

Leikkaa broilerifileen keskelta yksi siivu oikealle ja toinen vasemmalle. Ala kuitenkaan leikkaa niin paljon, etta siivut irtoavat. Tarkoitus on avata filee kuten kirja. Tayta avattu filee cous cous-seoksella, sulje siivut ja kiinnita ne esim.coctailtikuilla. Kypsenna fileet uunissa. Paiston puolivalissa lisaa uunivuokaan ylijaanyt cous cous-seos. Nain seoksesta tulee krokantti. (jos fileet nayttavat kuivuvan, lorauta paalle hieman vetta tai kanalienta)

Tarjoa broilerifileet esim. vihrean salaatin ja ylijaaneen cous cousin kanssa.

1438462.jpg