Loysin kaupasta balsamico glaze-kastiketta, joka on siis tuttua balsamicoa siirapin muodossa. Se sopii tavallisen balsamicon lisaksi taydellisesti esim.lautasten koristeluun. Itse tykastyin sen koostumukseen. Valitettavasti tama kuva on hataisesti otettu, samoin lautasen "koristelu".

1697436.jpg

Neljalle hengelle kaytin:

  • n.500 g possun sisafileeta
  • suolaa, mustapippuria
  • balsamico-glaze kastiketta
  • sinappia
  • 2 sipulia
  • puolikas kurpitsa (taalla japanilainen kurpitsa, ei sellainen halloween-kurpitsa)
  • 4 bataattia
  • oliivioljya

Viipaloi kurpitsa ja bataatit, leikkaa sipulit neljaan osaan. Asettele ne uunivuoalle ja mausta suolalla & pippurilla. Ripottele paalle oliivioljya. Mausta possufilee/fileet suolalla ja pippurilla seka levita paalle sinappia ja balsamico-kastiketta. Kypsenna uunissa vihannesten kera. Itse laitoin uunivuokaan myos lihalienta, jotta possu ei kuivu. Kypsennyksen aikana voit lisailla possun paalle balsamicoa, itse unohdin...