Taman aterian nimesta huolimatta taytyy myontaa etten omista minkaanlaista pataa, tama tuli tehtya ihan vain korkeareunaisella teflonpannulla :). Mutta hyvaa tuli silti! Tama resepti on saanut alkunsa Hedelmapommin hunajaisesta stroganovista.

1694342.jpg

Tein taas ison annoksen ja laitoin loput pakastimeen. Olen pian lahdossa lomalle Suomeen, eika poikaystavani paase talla kertaa mukaan. Nyt han saa kuitenkin nauttia kunnon kotiruoasta poissaollessani :).

  • 700 g haluamaasi naudanlihaa
  • 1 sipuli
  • kikherneita tolkista
  • 1/2 prk (n.1 dl) tomaattikastiketta
  • n.2 dl kermaa (laitoin 0%, taalla kun pitaa valita nolla tai kunnon rasvakerma)
  • n.2 rkl hunajaa
  • 2 dl vetta
  • 1/2 lihaliemikuutio
  • mausteita: suolaa, mustapippuria, persiljaa, timjamia, paprikamaustetta, kuminaa

Kuutioi lihapala ja sipuli. Kuullota sipuli lihapalojen kanssa. Lisaa vesi, lihaliemikuutio, kikherneet, tomaattikastike seka mausteita. Anna hautua kannen alla n.20 min. Lisaa hunaja ja kerma, tarkista maku.

Tarjoa esim.riisin kanssa.

Ostimme muuten viikonloppuna Entre Rios'ista (siella missa Botnialla on ollut vaikeuksia..) aivan ihanaa maalaisjuustoa, 1.5 kg kontin...

1694349.jpg